ZOMERVERLOF - 22 juli tem 11 augustus

ONZE GERECHTEN

LEKKER VAN BIJ ONS

In België zijn we niet voor niks rasechte bourgondiërs. Lekker eten zit ons in het bloed, en komt hier zomaar uit de grond gegroeid. Omdat we aan de bron zitten en omdat we geloven in een slimmere, gezondere en vooral duurzame manier van eten, gebruiken we in onze gerechten zo veel mogelijk ingrediënten van hier. Groenten die vers van het veld komen, eerlijk gekweekt vlees en vis uit de Noordzee.

VIER KEER ANDERS

Afwisseling van spijs doet eten, toch? Daarom krijg je elke twee weken een nieuwe menu voorgeschoteld met het lekkerste dat het seizoen te bieden heeft.

De Plat Préféré

Omdat je bent wat je eet, vragen we voor elk menu iemand naar zijn lievelingsgerechten. Iemand die de kranten haalde, iemand waar we naar opkijken, iemand die we toevallig ontmoetten of gewoon ons eigen mama.

De Klassieker

Er zijn zo van die gerechten waar je 's ochtends al naar uitkijkt en 's nachts nog even voor uit bed sluipt om de restjes uit de koelkast op te smikkelen. Rasechte klassiekers met een kleine draai waar iedereen blij van wordt.

Wereldkeuken

Dat we koken met lokale ingrediënten, hoeft nog niet te zeggen dat we enkel balletjes in tomatensaus maken. We duiken in alle hoeken van de wereld, van Siciliaanse pasta alla norma tot Japanse Yakitori en toveren het lekkers van elders op je bord. 

Las'Anna

De beste recepten zijn die waar je eindeloos op kunt variëren. En laagjes met lekkers ertussen, da's van het smakelijkste dat er is. Met groenten, met vis, met iets speciaal of gewoon op zijn Italiaans, we beloven dat we er nieuwe blijven verzinnen.