Lees hier onze nieuwsbrief van deze week!

OVER ONS

 

 

(More) time to dine

Lekker eten smaakt beter in gezelschap - en nog beter als je je niet moet opjagen om het op tijd op tafel te krijgen. Eerlijk: wij zien niks liever dan een mooi gedekte tafel vol heerlijk verse kost en plezant volk errond. Daarom besloten we om mensen te verwennen met onze eigen kookkunsten.

Onze schotels zijn gemaakt om te delen. Daarom bieden we porties aan voor 2, 4 of 6 personen of een veelvoud hiervan. Leuk voor een gezellige avond tijdens de week, maar evengoed voor een diner met vrienden of een familiefeest zonder die verplichte koude plat. 


Twee zussen achter het fornuisDe zussen achter het fornuis

Wij zijn Anna en Louise, twee zussen uit een kroost van zes die de liefde voor lekker eten thuis met de paplepel binnenkregen.

Louise is de chef in de keuken. Ze leerde koken aan de koksschool Ter Duinen en leerde smaken harmoniëren in gastronomisch Gent. De jaren ervaring die ze opdeed in restaurants, dat is wat je proeft in de gerechten die zij elke dag vers bereidt.

Anna is de koningin van de organisatie en zorgt ervoor dat jouw bestelling klaarstaat in het atelier of netjes wordt afgeleverd bij je thuis of op het werk.